avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum întocmesc o adresã cãtre Tribunal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum întocmesc o adresã cãtre Tribunal?

Bună ziua!

Am de întocmit o adresă către Tribunalul Ploiești pentru un prieten care urma a fi angajat la firma mea. Acesta se află în acest moment în arest preventiv pentru înșelăciune(nu cunosc detaliile cazului) și mi s-a spus că ar avea șanse să fie eliberat sub control judiciar dacă aș trimite această adresă în care să menționez că sunt interesată să colaborez cu inculpatul în continuare, că îi cunosc situația și că îi voi opri în fiecare lună 30-40% din salariu pentru a acoperi prejudiciul creat de acesta.
Întrebarea mea ar fi dacă aș putea găsi un șablon/model pentru acest tip de document, pentru că nu știu exact cum ar trebui alcătuit. De asemenea, e vreo problemă dacă firma nu desfășoară încă activitate?

Vă mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: simone_s , utilizator 14:30, 25 Noiembrie 2012
Trimiteti prin posta sau inregistrati la registratura Tribunalului/Judecatoriei, mentionand in adresa nr de dosar si termenul de judecata, o ADRESA in care sa aduceti la cunostinta instantei faptul ca sunteti interesată să colaborati cu inculpatul în continuare, că îi cunoasteti situația și că îi veti opri în fiecare lună 30-40% din salariu pentru a acoperi prejudiciul creat de acesta.. Adresa ar trebui intocmita de dv in calitate de administrator al firmei.

E valabila chiar daca firma nu are momentan activitatea deschisa?
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive retinere pentru inselaciune? burgcrist burgcrist buna seara, imi puteti spune va rog frumos daca un acuzat, fara antecedente penale, care nu prezinta pericol social, a recunoscut fapta, a colaborat cu ... (vezi toată discuția)
Aplicare art 74 indice 1 - prejudiciul acoperit de alta persoana marksworld marksworld Intr-o cauza in care se poate aplica art 74 indice 1 din CP (deoarece s-a platit inainte de declararea ca neconstitutionala a acestui art) procurorul cere ca ... (vezi toată discuția)
Dosar judecat la alta sala decat cea anuntata. urgent !! MJJ MJJ Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi in urmatoarea problema : O cunostinta de a mea este acuzata de talharie (a smuls un lantiosr de aur de ... (vezi toată discuția)