Am de întocmit o adresă către Tribunalul Ploiești pentru un prieten care urma a fi angajat la firma mea. Acesta se află în acest moment în arest preventiv pentru înșelăciune(nu cunosc detaliile cazului) și mi s-a spus că ar avea șanse să fie eliberat sub control judiciar dacă aș trimite această adresă în care să menționez că sunt interesată să colaborez cu inculpatul în continuare, că îi cunosc situația și că îi voi opri în fiecare lună 30-40% din salariu pentru a acoperi prejudiciul creat de acesta.
Întrebarea mea ar fi dacă aș putea găsi un șablon/model pentru acest tip de document, pentru că nu știu exact cum ar trebui alcătuit. De asemenea, e vreo problemă dacă firma nu desfășoară încă activitate?
Trimiteti prin posta sau inregistrati la registratura Tribunalului/Judecatoriei, mentionand in adresa nr de dosar si termenul de judecata, o ADRESA in care sa aduceti la cunostinta instantei faptul ca sunteti interesată să colaborati cu inculpatul în continuare, că îi cunoasteti situația și că îi veti opri în fiecare lună 30-40% din salariu pentru a acoperi prejudiciul creat de acesta.. Adresa ar trebui intocmita de dv in calitate de administrator al firmei.