avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale documente vanzare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

documente vanzare auto

Buna seara,puteti sa-mi spuneti daca vreau sa cumpar o masina care e inregistrata pe firma ce documente trbuie sa-mi elibereze firma ca sa o pot inscrie pe numele meu?Din ce am citit pe forum daca nu-mi da certificatul fiscal factura sau contractul cv sunt nule.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 19:28, 21 Noiembrie 2012
Da, este adevarat.

Actele necesare pentru inscrierea in evidentele fiscale a unui mijloc de transport auto :

Declaratie(formular tip pe care-l gasiti la ghiseu)

Certificatul de atestare fiscala al vanzatorului emis de catre organul fiscal in a carui raza terit. a fost inregistrat mijlocul auto

Actul de dobandire - in cazul dvs : contractul de vanzare cumparare - fotocopie

Cartea de identitate a mijlocului de transport eliberat de RAR- fotocopie

Fisa de inmatriculare- fotocopie

B.I/ C.I a dvs (fotocopie).

cititi si aici si puteti cauta si pe site-ul primariei/ directiei de impozite si taxe locale din localitatea dvs :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal achizitie autoturism spyke_florin spyke_florin am o masina cumparata si mia expirat fiscalu ca sa o bag la primarie la mine la impozit imi trebui alt fiscal de la proprietar sau e bun acela (vezi toată discuția)
Certificat atestare fiscala. c3zar c3zar Buna ziua . Am cumparat o masina cu numere de germania ( cele valabile 1 luna ) , din tara , de la un targ auto . Am nevoie de certificat fiscal de la cel ce a ... (vezi toată discuția)
Declarare auto la primarie mihaelarad mihaelarad Am obligatia cind fac declaratia de impunere pentru mijloacele auto sa declar atat seria de sasiu cit si seria de motor? (vezi toată discuția)