scz ka nu prea cunosc bine am fiscalu expirat am act de vanzare cumparare deci ku actu de vanzare o pot baga la mine la primarie nu sau cum ka nu prea cunosc
Vă trebuie un nou certificat fiscal de la vânzător pentru că certificatul fiscal emis de autoritatea publică locală este valabil doar în luna în care se emite potrivit codului de procedură fiscală, art. 113, alin 3
Actele necesare pe care trebuie să le depuneți pentru înscrierea în evidențele fiscale a mijlocului de transport:
- declarație fiscală/decizie de impunere(este un formular tip pe care îl găsți la primărie îl veți completa și depune la primărie în 2 exemplare);
- certificatul de atestare fiscală privind impozite, taxe locale și alte venituri la bugetul local pentru persoane fizice, din care să rezulte că, la data înstrăinării vânzătorul nu figurează cu debite față de bugetul local al unității administrativ teritoriale unde a fost înregistrat mijlocul de transport
- actul de dobândire al mijlocului de transport (original si fotocopie), în cazul dvs contract de vanzare-cumparare
- cartea de identitate a mijlocului de transport eliberat de r.a.r. (original si fotocopie);
- actul de identitate dvs. (original si fotocopie);
- fisa de inmatriculare a mijlocului de transport (original);
mai poate sa imi scoata el alt certificat fiscal ka am auzit ka nu se mai poate am citit pe net si am auzit ka pot sa o bag ku fiscalu vechi dar risc o amenda si sa platesc impozitu la ea pe perioada kat a fost scoasa de la fostu proprietar rog contactatima