avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta si certificat de grefa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta si certificat de grefa

Buna seara
Am avut un proces,prin care am avut castig de cauza in fond si in apel,insa instanta de recurs a considerat ca se impune casarea deciziei date in apel si trimiterea cauzei spre rejudecare tribunaluluipentru completarea de probe.
In rejudecare s-au depus probele ,astfel instanta de apel a dat verdictul ,,in pronuntare''
Va rog sa imi spuneti :
- sentinta ce se va pronunta va avea ca fundament sentinta data in fond?
-in cat timp de la judecare pot obtine un certificat de grefa,in care sa vad sentinta?

va multumesc
cu stima
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:59, 22 Noiembrie 2012
Cauza s-a rejudecat in apel, cricandu-se solutia din fond, solutia urmand a se da pe baza probelor de la fond si din apel.

Imediat ce se da solutia si ea apare in condica puteti obtine un certificat de grefa cu acea solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond geo-vem geo-vem Am avut un recurs in contencios la Inalta Curte de Casatie , mi-a fost admisa cererea sa casat sentinta in totalitate si a retrimiso spre rejudecare ,asta ce ... (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere daca am mai avut un recurs in proces? seldom seldom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Daca pe fond a fost constatata perimarea cererii de chemare in judecata, am facut recurs si am ... (vezi toată discuția)