avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dobandire teren primarie cu un imobil in proprietate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dobandire teren primarie cu un imobil in proprietate

buna seara anul acesta am cumparat o cladire de la cooperativa de consum unde desfasor o activitate ca magazin dar terenul aferent apartine Primariei cum pot sa devin proprietar al terenului s-au daca nu pot devenii proprietar imi pot desfasura activitatea in continuare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:05, 21 Noiembrie 2012
Daca terenul face parte din domeniul privat al comunei, orasului prin Hotararea Consiliului Local el poate fi vandut sau va poate fi concesionat, in acest ultim caz nu deveniti proprietarul dar aveti drept de folosinta asupra terenului. Megeti la Primarie si interesati va.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul de sub bloc jhonyqz jhonyqz Buna ziua,as dori sa va adresez urmatoarea intrebare: Daca am achizitionat un apartament pe timpul comunismului acum terenul de sub bloc apartine ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cartea funciara a unui teren sanducatanas sanducatanas Am cumparat o constructie de la cooperativa de consum in anul 2006.Mi s-a spus ca terenul aferent constructiei apartine domeniului public.Primarul comunei a ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren stilneed stilneed buna ziua.am primit un teren in concesiune si se zvoneste ca sa dat o lege cum ca pamanturile concesionate se dau in proprietate.este adevarat?multumesc ... (vezi toată discuția)