avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... prim-procurorul poate contrazice procurorul de sedinta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

prim-procurorul poate contrazice procurorul de sedinta?

sunt implicat intr-un proces, fiind in faza recursului. In judecarea apelului, procurorul de sedinta, fiind si adjunctul prim-procurorului parchetului de pe langa curtea de apel, a renuntat sa mai sustina apelul declarat de procurorul de caz(un nemernic mincinos), si a cerut achitarea mea in acest proces. Instanta, m-a achitat, insa, imediat, prim-procurorul parchetului de pe langa curtea de apel a declarat recurs impotriva deciziei curtii. E normal, e legal asa ceva? Unu zice una, altu zice alta??? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: avocat_penalist , utilizator 09:47, 25 Noiembrie 2012
Da, asa cum ati observat este posibil.asa ceva.
Si eu am avut de cateva ori astfel de situatii.
Sunt in procent cca 2 %.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere spre rejudecare? seb_aku seb_aku am facut recurs la ICCJ impotriva unei condamnari cu suspendare sub supraveghere, condamnare de 3 ani pt grup infractional organizat si complicitate la ... (vezi toată discuția)
Caut penalist incisiv PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Caut avocat pentru recurs impotriva rezolutiei procuraturii de NUP (vezi toată discuția)
Dosar penal iuly_m iuly_m buna ziua , de exemplu daca pe fond la judecatorie in timpul procesului e un judecator si un anume procuror de sedinta la recurs sau apel la curtea de apel ... (vezi toată discuția)