avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii firma noua
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii firma noua

Am o intrebare: am deschis in luna octombrie o firma noua ( mai exact pe 27 octombrie au iesit actele). Nu am facturat nimic pana la sf lunii dar as vrea sa stiu ce declaratii trebuiesc depuse la Administratia financiara.

Firma nu are angajati si nu este momentan platitoare de TVA.

Este necesara depunerea unei declaratii de luare in evidenta?
Ce declaratii trebuiesc completate prima oara dupa infiintarea unei firme noi?


Mersi
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:37, 21 Noiembrie 2012
Buna seara,

Depuneti declaratia 010 in termen de 30 de zile de la data infiintarii. Se mai numeste declaratie de inregistrare. In aceasta prima declaratie veti inscrie perioada fiscala (trimestru, semestru, an ) si daca firma este platitoare de impozit pe venit sau pe profit.

Daca nu sunteti platitoare de TVA si nu aveti salariati, depuneti numai declaratia 100 pentru declararea impozitului pe profit in functie de perioada fiscala pentru care optati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vector 010 la asociatie / fundatie MIV MIV la o asociatie non profit va rog sa-mi spuneto daca si cum trebuie sa completez un vector 010 va multumesccccccccc (vezi toată discuția)
Depunere declaratie de inregistrare fiscala 010 ovy79ro ovy79ro Buna seara. Am un SRL infiintat in ianuarie 2013. Astazi am fost la Administratia Financiara a sectorului de care apartin, stiind ca trebuie sa depun in ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata si vectorul fiscal camicami camicami O firma nou infiintata la Reg. Comertului,in iulie 2011,este obligata sa se inregistreze si la fisc,la vectorul fiscal, din momentul infiintarii la ... (vezi toată discuția)