avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urmarire penala - recuzare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Urmarire penala - recuzare

Au fost depuse mai multe reclamatii penale impotriva unui individ, conexate intr-un singur dosar.Organul de politie care a fost desemnat de procuror a fost recuzat,dar cercetarile continua sa fie facute de acelasi politist recuzat. Este corect ?
Cel mai recent răspuns: simplis , utilizator 19:35, 24 Noiembrie 2012
de unde stiti ca recuzarea a fost admisa? daca a fost respinsa, este legal ca cercetarile sa fie facute de acelasi politist, cel mai probabil asa s-a intimplat.
Am primit adresa de la parchet ca a fost admisa recuzarea politistului , s-a dispus de catre parchet continuarea cercetarilor-prin conexarea a 5 reclamatii penale intr-un singur dosar- la alt organ de politie ,respectiv sectia de politie rurala din zona respectiva dar a ajuns tot la politistul recuzat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare penala -recuzare si stramutare alexandra.a1404 alexandra.a1404 Intr-un dosar penal in legatura cu infractiuni economice, s-a dispus NUP de catre Parchet.Instanta a intors insa dos.pe art.278 alin .8 lit b din C.p.p. ... (vezi toată discuția)
..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)
Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)