avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Revizuirea unei hotariri IREVOCABILE contencios ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Revizuirea unei hotariri IREVOCABILE contencios administrativ

avind in vedere prev. art. 82 si 80 din Lg.76/2012 , care precizeaza ca art. 54 din Lg. 76/2012 intra in vigoare la 3 zile de la publicare in MO , si vazind ca acest articol 54 IN VIGOARE DECI abroga art 21 din Lg. 554/2004 respectiv calea de atac exceptionala REVIZUIREA mai poate fi admisa o cerere de REVIZUIRE cind este data o hotarire IREVOCABILA de Curtea de Apel prin care se respinge recursurile declarate ??
Speta RECALCULARE PENSIE , prima instanta Tribunal Obliga la recalculare,a doua instanta respinge recursul declarat MENTINE prima sentinta IREVOCABIL prin care casa de pensii este obligata la emiterea unei NOI Decizii cu luarea in calcul a unor stagii !!

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata functionar public tatianaardeleanu tatianaardeleanu Un salariat functionar public (primarie),in ce conditii poate solicita concediu fara plata? Care este articolul din lege care reglementeaza acest lucru? (vezi toată discuția)
Depasirea termenului de 6 luni - contencios administrativ sdan sdan Am indeplinit procedura prealabila ptr. a deschide o actiune in contencios ad-tiv, in vederea recunoasterii unui drept, insa am depasit termenul de 6 ... (vezi toată discuția)
Apel conform legii sau recurs conform instantei? moraru alexandru moraru alexandru Hotararile instantelor de contencios administrativ sunt prevazute cu recurs.Conf. art. -78 (5) din c.p.c. *Hotararea prin care cererea a fost respinsa in ... (vezi toată discuția)