avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare cetatean republica Moldova
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare cetatean republica Moldova

buna ziua

ce conditii trebuie sa indeplinesc/ ce pasi sa urmez pt a angaja un cetatean din republica Moldova, casatorit cu un cetatean roman? (are carte de rezidenta pt membrii de familie).
Stiu ca nu are nevoie de permis de munca si ca trebuie sa trimit contractul la Oficiu de imigrari.
Cel mai recent răspuns: zxz19 , utilizator 19:09, 22 Noiembrie 2012
1. incheierea c.i.m. .. dupa incheiere un exemplar se va inmana salariatului.

2. completarea si transmiterea lui in REVISAL a c.i.m. cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza.
da...acesti pasi i-am facut.

voiam sa ma asigur ca nu erau si alte conditii speciale.

Multumesc
Daca are carte de rezidenta, asa cum ati precizat, nu are nevoie de autorizatie de munca ...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare la o firma din romania pentru un cetatean german Doina-Mariana Doina-Mariana Va rog sa imi comunicati daca exista posibilitatea angajarii unui cetatean german in cadrul unei firme romanesti (vezi toată discuția)
Angajare cetatean britanic miricadana miricadana Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informnatii. Ttrebuie sa intocmesc documentele de angajare pentru un cetatean britanic cu resedinta permanenta ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare - contract nou Maddy-eu Maddy-eu Buna ziua, in data de 26.08.2016 am primit de la Casa de Pensii o adresa in care ne informeaza ca s-a emis decizia de pensionare-limita de varsta pentru un ... (vezi toată discuția)