avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pensie alimentara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pensie alimentara

Buna ziua,
intrucat eu si sotul meu e posibil sa divortam, as dori sa stiu daca se impoziteaza inca o data pensia alimentara pe care ar plati-o. Mentionez ca el lucreaza in Cipru, iar pensia pe care mi-ar plati-o mie ar reprezenta un procent din salariul lui impozitat in Cipru.

multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters45341 , utilizator 22:03, 17 Ianuarie 2013
Buna ziua,

Dvs. sa va plateasca pensie? Sau va referiti la un drept al minorului rezultat in urma casatoriei?
Este vorba de o suma de bani pentru intretinerea minorului care va rămâne sa locuiasca cu mine. Multumesc
Nu se impoziteaza inca o data. Este un drept al copilului care va fi stabilit de instanta, raportat la veniturile pe care le realizeaza.
Va multumesc mult pt răspuns ! Cu bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara -fara divort lacramitza76 lacramitza76 buna ziua , va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat,o buna prietena doreste sa ceara pe cai legale pensie alimentara pt fiul ei care este in varsta de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentară în caz de divorț cu motiv adulter Mercuro5 Mercuro5 Buna ziua. Daca se ajunge la divort, din vina sotiei (adulter), si totusi ea alege divortul si probabil ca ea va primit custodia copilului, sotul este obligat ... (vezi toată discuția)
Impozit pe pensia alimentara platita din strainatate robertinopetrus robertinopetrus Sunt rezident canadian,lucrez in Canada unde platesc taxe si impozite.Fosta sotie s-a hotarat sa obtina pensie alimentara pentru cei 2 copii. Sunt de acord sa ... (vezi toată discuția)