avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen 4619
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen 4619

As vrea sa stiu ce se intelege mai exact prin activitati de intermediere? Activitatea de comisionar presupune obligatoriu cumpararea sau vinzarea de produse sau presupune prospectarea pietei, promovarea produselor si negocierea contractelor beneficiarului?
Cel mai recent răspuns: chandrei , utilizator 13:28, 25 Noiembrie 2012
Buna!
Nu stiu sa iti raspund sigur, dar gasiti toate codurile CAEN cu explicatiile pt fiecare cod la "documente utile", in dreapta. Acolo puteti gasi o explicatie.
In opinia mea, activitatile pe care le descrieti d-voastra se pot incadra si in codurile de consultanta pentru firme siafaceri, cum ar fi codul 8299 "alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi" sau 7022, 4619. Nu imi vine in minte, dar parca e si un cod cu ceva de genul "lobby pt firme, prospectare de piata..."
Verificati mai multe coduri si, daca nu se poate incadra specific intr-un cod, puteti alege mai multe si le scoateti in certificatul constatator ca activitati ce se desfasoara la sediul beneficiarului (chiar daca in CU e alt cod, aici puteti trece gratuit la infiintarea firmei oricate coduri doriti). Si asa sunteti acoperit pe toate partile.

multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen pentru activitate de intermediere codrutabodea codrutabodea Buna ziua, Desfasor o activitate de intermediere: caut clienti pentru diferite firme, iar pentru aceasta activitate facturez un comision firmelor carora le-am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma autorizez ca pfa nazdravan nazdravan buna seara as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Cod caen serbanj serbanj Buna ziua. Vreau sa caut clienti pentru diferite firme de servicii, dupa care sa ma ocup de relatia cu ei. C3e cod CAEN imi trebuie? Oare 4619 se refera si la ... (vezi toată discuția)