avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie handicap grad 1
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie handicap grad 1

va rog sa imi spuneti daca o persoana cu handicap gradul 1 pe langa pensie mai poate beneficia si o indemnizatie lunara ? am citit un articol in care spune ca potrivit legii ,persoanele adulte cu handicap gradul 1 beneficiaza de o indemnizatie lunara de 202 lei .Cine acorda aceasta indemnizatie si cui trebuie sa ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:43, 23 Noiembrie 2012
1. Puteti sa cumulati pensia de invaliditate cu indemnizatia de handicap pe care v-o acorda Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala.

2. Intrati pe
[ link extern ]
si luati informatiile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap pisicheru pisicheru Va rog ,ce drepturi la indemnizatie trebuie sa am daca am grad de handicap grav cod boala G20 ;F01, cod handicap 6,acum am doar 293 ron.Am avut grad accentuat ... (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de handicap Nilmarcu Nilmarcu - Ca pensionar gradul ll pot beneficia de o pensie de handicap ? Ce grad de handicap ? Cati bani pot lua in plus cu aceasta pensie suplimentara ? (vezi toată discuția)
Grad de handicap accentuat nistorsofia nistorsofia Am iesit la pensie la limita de varsta si sunt incadrata in grad de handicap accentuat. Influenteaza cu ceva faptul ca am grad de handicap la pensie ?...ca sa ... (vezi toată discuția)