avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori informatie actiuni la banca
Discuție deschisă în Bursa de valori

informatie actiuni la banca

Buna ziua! ,sunt din Focsani Jud. Vrancea, si eu sunt o persoana dintre multe alte ???? ,actionare la Roexterra SA TG.MURES.In iulie 2006,mi-au trimis o scrisoare prin care ma anuntau ca detin un nr. de actiuni ,din acel moment nu mai am nici o informatie.Puteti sa-mi raspundeti ce se in timpla cu aceste actiuni?Din cite am inteles banca a fost vinduta(mai exista acele actiuni?sau mai bine spus ,mai suntem posesorii acelor actiuni?)In speranta obtinerii unui raspuns ,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:57, 9 Ianuarie 2013
Daca este vorba de Romexterra SA, va sugerez :
[ link extern ]

Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare - notificari de executare silita VapAndrei VapAndrei Buna ziua, Am deschis acum ceva timp un alt thread in legatura cu o firma de recuperare, ce a preluat creantele unei banci la care aveam o ... (vezi toată discuția)
Abuzuri din partea angajatorilor eleonora78 eleonora78 Buna ziua, am mai multe probleme intampinate cu un angajator. Sunt angajata in 07.2003 ca broker la o soc din focsani. am fost angajata sa deschid o ... (vezi toată discuția)