avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anulare act administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anulare act administrativ

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog, am o cerere de suspendare respinsa de instanta...si pe rol am si cerere de anulare a pv ...
Daca platesc creanta si dobanzile acum,dupa ce mi s-a respins suspendarea (in sensul de nu mai plati penalitati in continuare...) actiunea in anularea actului nu ramane fara obiect, nu??? eu asa inteleg...daca voi castiga procesul la final creanta achitata imi va fi restituita ....

Alte discuții în legătură

Garantii colaterale insolventa marss marss Sunt asociat unic a unei SRLaflat in insolyenta din dec. 2009.In anul 2008 am garantat cu locuinta personala un credit contractat de societate si am semnat un ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune andrei8 andrei8 Am initiat contestatie la executare .Am facut o cerere de suspendare provizorie a executarii , la care am achitat cautiunea de 10%, care mi s-a respins din ... (vezi toată discuția)
Restituirea sumelor poprite, taxei de timbru si cautiunii; va rog, un sfat! ctm ctm Am castigat - la instanta de fond - un proces civil de contestatie la executare silita. Instanta a hotarat: - anularea actelor de executare ... (vezi toată discuția)