avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... firmele romanesti cu obiect de activitate in ue
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

firmele romanesti cu obiect de activitate in ue

sunt in situatia de a putea presta servicii unei compani italiene in italia si sunt pe cale sa imi deschid o societate.ma intereseaza posibilitatea de a putea deschide o firma in romania pentru a plati taxele si impozitele aici.domeniul in care ar urma sa activez este constructiile.as dori sa stiu care este posibilitatea mea de a avea o firma romaneasca si sa pot sa imi desfasor activitatea in spatiul ue.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 14:49, 5 Februarie 2009
Puteti deschide o societate in Romania, activitatea o veti desfasura in Romania sau UE iar impozitele le veti achita in Romania - mai putin taxele aferente anumitor operatiuni care se vor achita in statul unde veti desfasura activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare s.c. vinzari on-line. deschidere filiala in u.e.. aspecte legale. Feri39 Feri39 Dacà cineva e competent sà-mi explice cum trebuie sa procedez pt. a infiinta o Societate Comercialà cu profilul vinzari de càrti ... (vezi toată discuția)
Angajare cetateni straini extracomunitari la punct de lucru italia biaioana biaioana buna ziua, poate ma ajuta cineva cu urmatoarea speta? sc inregistrata in 2013 in romania cu punct de lucru in italia, dorim sa facem contracte de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)