avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in Constatare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in Constatare

Buna ziua , Va rog sa imi spuneti cu exactitate pana acuma nimeni nu mi`a dat un raspuns concret. Locuiesc intr`un imobil din 1988 , acel imobil nu este inregistrat cu Acte de propietar , Fostul propietar a murit in 1990 el a intrat in posesie de la parinntii lui dupa moartea propietarului de drept eu am platit toate taxele exemplu Impozitul pe imobil, iar restu utilitatilor este pe numele meu pana in prezent nimeni nu a fost interesat de acest imobil, asi putea sa fac o actiune sa imi pot face si eu Buletin pe adresa care stau ?
Cel mai recent răspuns: AhmanBogdan , utilizator 14:04, 24 Noiembrie 2012
Unde este situat imobilul? Este el înscris în cartea funciară? Dacă da, aveţi un extras CF din care să rezulte cine este proprietarul terenului, cine este proprietarul construcţiei?

Imobilul este inregistrat in cartea funciara deoarece am plata la taxe si impozite la zi din anul 1990 si pana in 2012 am platit in continuu taxele pe numele fostului propietar. Adica dupa moartea fostului propietar am avut grija de acel imobil
AhmanBogdan a scris:

Imobilul este inregistrat in cartea funciara deoarece am plata la taxe si impozite la zi


Discutăm despre lucruri diferite. Una e întabularea, alta plata taxelor şi impozitelor.

Unde este situat imobilul?
Este situat intr`un oras , este inregistrat si in cartea funciara .. intrebarea mea este daca trebuie neaparat sa astept 30 ani sau este vre`o lege care imi permite mai devreme sa fac aceasta actiune . "Actiune in constatare " Sfatul mi l`au ofetit cei de la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, se poate activa un partaj după 28 de ani de la divorț ... Justiția Divină Justiția Divină Bună ziua, Se poate activa un partaj după 28 de ani de la divorț în situația în care soția a aflat că sotul în timpul casatoriei a cumpărat un ... (vezi toată discuția)
Imobil pe nume necunoscut Srb Srb La taxe si impozite nu mi-au primit banii pentru respectivul imobil nu se mai afla pe numele bunicii. Bunica de la care am cumparat, in urma cu 2 ani, acest ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Dumitru Ioana Dumitru Ioana daca sotul meu a murit iar socrii mei a facut testament pe numele fetelor meleeu ce drepturi am,daca locuiesc in casa de 40 de ani,platesc impozite pot dovedi ... (vezi toată discuția)