avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala impotriva agentului constatator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala impotriva agentului constatator

Buna ziua,

In urma cu 2 luni am primit o amenda de la jandarmeria romana. Am atacat in instanta procesul-verbal si am castigat. In instanta am dovedit ca agentul constator nu a avut martori. Martorul inscris de agent pe procesul verbal nu a fost defata cand i sa intocmit procesul verbal si data sale au fost luate de pe alt proces verbal, ulterior a mai adus un martor care a depus marturie mincinoasa. Doresc sa mentionez ca procesul verbal nu a fost intocmit in fata mea si mi-a fost trimit acasa dupa aprox 2 saptamani de la incident.
Intrebarea mea este: ma pot adresa parchetului cu o plangere penala impotriva agentului constatator pt abuz in serviciu ?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 13:55, 23 Noiembrie 2012
DA, cât şi împotriva acelui martor mincinos ce a depus mărturie mincinoasă.Formulaţi 2 exemplare, le înregistraţi la Registratura Parchetului şi opriţi unul ori, expediaţi prin poştă, recomandat cu Confirmare de primire şi păstraţi toate documentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva davidescucostel davidescucostel Buna ziua . Problema este urmatoarea : In urma cu o luna , niste vecini au facut un mic gratar in gradina din spatele blocului . Prin bunavointa ... (vezi toată discuția)
Contradictii intre declaratiile inculpatului cu cele ale martorului crocod crocod As dori sa-mi explicati si mie daca se poate ce se intampla in urmatoarele situatii: 1.La un proces penal, pe fond exista contradictii in ce priveste cele ... (vezi toată discuția)
Buna seara DamianDiana DamianDiana Vreau sa va cer opinia autorizata in legatura cu o problema;in cursul zilei de astazi mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 2 luni pentru faptul ca ... (vezi toată discuția)