In urma cu 2 luni am primit o amenda de la jandarmeria romana. Am atacat in instanta procesul-verbal si am castigat. In instanta am dovedit ca agentul constator nu a avut martori. Martorul inscris de agent pe procesul verbal nu a fost defata cand i sa intocmit procesul verbal si data sale au fost luate de pe alt proces verbal, ulterior a mai adus un martor care a depus marturie mincinoasa. Doresc sa mentionez ca procesul verbal nu a fost intocmit in fata mea si mi-a fost trimit acasa dupa aprox 2 saptamani de la incident.
Intrebarea mea este: ma pot adresa parchetului cu o plangere penala impotriva agentului constatator pt abuz in serviciu ?
DA, cât şi împotriva acelui martor mincinos ce a depus mărturie mincinoasă.Formulaţi 2 exemplare, le înregistraţi la Registratura Parchetului şi opriţi unul ori, expediaţi prin poştă, recomandat cu Confirmare de primire şi păstraţi toate documentele.
Buna seara
DamianDiana
Vreau sa va cer opinia autorizata in legatura cu o problema;in cursul zilei de astazi mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 2 luni pentru faptul ca ... (vezi toată discuția)