avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale REGISTRE EVIDENTA VEHICULE SCOASE DIN UZ
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

REGISTRE EVIDENTA VEHICULE SCOASE DIN UZ

Suntem in curs de obtinere a Autorizatiei tehnice eliberate de RAR in vederea dezmembrarii vehiculelor scoase din uz, in termen de 10 zile de la eliberarea autorizatiei trebuie sa ne prezentam cu cele 2 registre de evidenta.
Va rog ajutati-ma cu model registre:
-evidenta stricta a tuturor vehiculelor ;
-evidenta modului de tratare a caroseriilor/sasiurilor rezultate din activitatea de dezmembrare;
(Evidentele mentionate mai sus se tin in 2 registre distincte. Aceste registre au filele numerotate, snuruite si se inregistreaza la organul din cadrul Politiei Romane-RAR, in a carei raza de competenta teritoriala isi desfasoara activitatea operatorul economic respectiv.)
va multumesc!



Alte discuții în legătură

Contabilitate dezmembrari ajutor. ioana bondor ioana bondor am o firma noua de dezmembrari auto,cum pot sa inregistrez o masina cumparata pe firma mea de la o persoana fizica,masina nu a fost imatriculata in tara,eu o ... (vezi toată discuția)
Registru jurnal incasari plari si registru jurnal felisana felisana Buna ziua! Referitor la inregistrarea RJIP si registru inventar la organul fiscal teritorial, imi puteti spune si mie exact cam ce compartiment se ocupa cu ... (vezi toată discuția)
Gestionarea vehiculelor scoase din uz (vsu) - autorizatii nagal12 nagal12 Ma poate ajuta cineva pe tema vehiculelor scoase din uz? Mai exact, as dori sa aflu ce autorizatii si de la ce institutii imi sunt necesare pentru a incepe ... (vezi toată discuția)