avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas

Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema:
Sora mea a ramas vaduva in ianuarie 2012 avand in grija doi minori( cu varstele de 13,respectiv 6 ani) si primea pensie pentru cei doi pe numele ei.Din vara acestui an de cand baiatul cel mare a implinit varsta de 14 ani pensia a inceput sa vina pe numele lui (inclusiv pentru fratele mai mic).Copilul ridica singur pensia de la factorul postal dar nu mi se pare in regula sa ridice si pensia fratelui mai mic.

Alte discuții în legătură

Doua fete minore parasite de mama gabriela mitar gabriela mitar Buna ziua , sunt matusa a doua fete minore una de 14 ani si respectiv 8 ani.Tatal lor care a fost fratele meu a decedat in urma cu 4 luni,mama lor in luna mai ... (vezi toată discuția)
Minora de 15 ani insarcinata amelia09 amelia09 ce se intimpla cu tinarul care a lasat minora de 15 ani insarcinata?nu a fost viol a fost de buna voie (vezi toată discuția)
Buna seara, ma numesc dorina t,si va rog mult sa imi dati un ... georgicatudor georgicatudor Buna seara, ma numesc Dorina T,si va rog mult sa imi dati un sfat; suntem 4 frati,cel mare casatorit in acelasi judet in alta localitate,celalalt are casa ... (vezi toată discuția)