Buna seara, ma numesc Dorina T,si va rog mult sa imi dati un sfat; suntem 4 frati,cel mare casatorit in acelasi judet in alta localitate,celalalt are casa facuta in aceiasi localitate pe teren care a apartinut parintilor,eu casatorita in alt judet si cel mic care a ramas cu mama care era nevazatoare, in anul 1992 mama a murit.tatal fiind mort din 1963, noi doi am facut toate pomenile si obiceiurile pentru mama iar cel mic ,ne mai
fiind mama ,a plecat sa lucreze sa faca si el ceva vechime ,insa la ceva timp fratele din comuna ,adica fiul lui, s-a mutat in casa parinteasca iar la ceva timp l-a dat afara de tot asta acu 18 ani,iar eu am gasit o casa cu chirie si a stat la mine. fratele mai mare fiind vaduv din anul 2004 s-a descurcat singur ,insa de ceva timp fiind varsta ,sanatatea destul de precara ,a facut testament precum si contract de intretinere pentru cel mic in anul 2014 care statea mai mult la el,dar cum conditiile in care locuia nu erau deloc bune l-am adus si pe el la mine in casa care era inchiriata pentru cel mic care se ducea mereu la locuinta celui mare avea grija de ce avea acolo,cultiva gradina s.a. Dar s-a intamplat ce e mai rau,pe data de 29 noiembrie 2021 cel mic a decedat iar pe fratele cel mare l-am adus la mine ,am eu grija de el cu unul din baieti care sta cu mine,mai mult el decat mine,fiind barbat,. Cum procedez sa ii fac acte baiatului ,mentionez ca pentru a avea medic de familie,a primi pensia aici fiind in alt judet ,adrese lui acum este aceiasi cu a noastra .
Cel mai recent răspuns:
georgicatudor , utilizator
19:28, 7 Februarie 2022