Buna ziua,
sunt angajat de 4 ani la o firma pe perioada nedeterminata si zilele trecute mi s-a cerut sa semnez o demisie cu acordul partilor urmand ca din 01.12.2012 sa nu mai fiu angajat la acea firma. Totodata mi s-a adus un contract de munca temporara, angajator fiind o alta firma, iar eu urmand sa-mi desfasor in continuare activitatea la firma la care lucrez in prezent.Contractul de munca temporara este pe perioada de un an. Daca nu semnez care ar putea fi consecintele si care sunt interesele actualului angajator in acest moment? practic el nu renunta la mine dar eu nu mai sunt angajatul lui.Ma poate obliga sa semnez demisia cu acordul partilor?
Angajatorul nu va poate obliga sa semnati niciun act care sa va afecteze raportul de munca pe care-l aveti cu acesta ... daca nu semnati , atunci exista posibilitatea a se exercite presiuni asupra dvs pentru a se obtine intr-un final demisia dvs...
Incetare contract
AndreeaNec
Buna ziua!
Din anul 2013 lucrez la o firma privata.
In toti acesti ani, contractul individual de munca a fost reinnoit fara stirea mea si fara a semna ceva ... (vezi toată discuția)