avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt cresterea copilului

buna ziua.as avea o intrebare,imi spuneti va rog ca daca sant angajata cu contract de munca pe doua ore pot beneficia de indemnizatie pt cresterea copilului?
va mu7ltumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 25 Noiembrie 2012
Puteti beneficia de indemnizatie pentru CCC indiferent de ce fel de CIM aveti (cu 8 ore pe zi sau mai putin de 8 ore pe zi).
Acodarea iIndemnizatiei pentru cresterea copilului nu este influentata de durata timpului de munca - norma intreaga sau timp partial .
Singura modalitate de a beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului este realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni, aşa cum sunt ele prevăzute la art. 3 din OUG nr. 111/2010, sau aflarea în una dintre perioadele asimilate prevăzute la art. 2 alin. (5) şi (6) din OUG nr. 111/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez de 8 luni pe un contract de 4 ore. În momentul de fata ... Mirabela19 Mirabela19 Lucrez de 8 luni pe un contract de 4 ore. În momentul de fata ma gândesc la un copil și vreau sa știu dacă exista vreo varianta sa adaug la cele 8 luni ... (vezi toată discuția)
Doresc să știu dacă am contract de munca de 2 ore ... laryanais27@gmail.com laryanais27@gmail.com Bună ziua firesc să știu dacă am contract de munca de 2 ore pe zi beneficiez de ccc și ce suma se calculează mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Bună ziua,am și eu nevoie de o informație. timp de aproape ... Niko91 Niko91 Bună ziua,am și eu nevoie de o informație. Timp de aproape 2 ani am lucrat la 4 ore și în luna noiembrie a anului trecut am rămas însărcinată,as dori ... (vezi toată discuția)