avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte pt divort
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte pt divort

spuneti-mi va rog ce acte imi trebuiesc pt un divort pe cale amiabila la notar.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:37, 26 Noiembrie 2012
Certificatul de casatorie, certificatul dvs de nastere si certificatele de nastere ale copiilor, cartile de identitate
doar certificatul meu de nastere nu si al sotului
numai al celui ce revine la numele purtat anterior casatoriei, daca si sotul si-a schimbat numele la incheierea casatoriei, atunci si al lui :)
multumesc,
Eu stiu ca este obligatoriu ambele certificate de nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare prenume mirelaelena mirelaelena Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu o sugestie in ceea ce priveste motivarea unei cereri de schimbare prenume si eventual unde as putea gasi un model ... (vezi toată discuția)
Acte dupa divort diana2010 diana2010 buna ziua, problema mea este urmatoarea , in 2008 am divortat si pana in prezent nu am schimbat actele , muncind in prezent in anglia, acum am revenit in ... (vezi toată discuția)
Schimbarea de nume pe cale administrativa Ares-3 Ares-3 Sunt considerate ca intemeiate cererile de schimbare a numelui in urmatoarele cazuri: a) cand numele este format din expresii indecente, ridicole ori ... (vezi toată discuția)