avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Timbru sec
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Timbru sec

In ce act/acte normative as putea gasi prevederile privitoare la TIMBRUL SEC ?...
Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Teodoru Roxana Andreea - Traduceri lb Engleza , Traducator autorizat 13:38, 27 Martie 2011
...timbru sec aplicat pe ce?...
"Chestiunea timbru sec" a fost si este intr-o continua dezbatere si poate va pati asemenea "strabunicii" stampila cu tush.Faptul ca documentele incep sa fie valabile si fara stampila, poate atrage dupa sine si "caderea" timbrului sec.
vom trai si vom vedea..........Normative?:rolleyes:..poate revin colegii
ca speta, amf ost descalificat de la o licitatie pe motiv ca am depus un certificat constatator emis de ORC in forma legalizata...este adevarat ca pe original este mentionat ca acesta este valabil doar in original...
facand ceva sapaturi, am aflat ca documentele purtand "timbru sec" nu pot fi folosite decat in original...dar unde este reglementat acest aspect?...am intrebat si un notar, dar nu a fost in masura sa-mi dea un raspuns clar...poate stie cineva mai multe...
va multumesc....
Buna ziua,

Mai este obligatorie aplicarea timbrului sec pe diplomele de licenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de vanzare-cumparare imobil este valabil fara timbru ... AgapeMirela AgapeMirela Contractul de vanzare-cumparare imobil este valabil fara timbru sec? Mentionez ca a fost incheiat in august 2013. Avem 4 exemplare originale, semnate de ambele ... (vezi toată discuția)
Carte identitate expirata Elvi12 Elvi12 Cum pot depune cerere de eliberare a unei noi carti de identitate (prezenta este expirata) daca nu sunt in tara?Imi pot imputernici sotul?Imputernicirea este ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie caprice caprice Buna ziua, imi puteti spune cum se procedeaza in cazul fuziunii prin absorbtie? Care ar fi etapele si ordinea acestora? Multumesc (vezi toată discuția)