avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asistenta sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asistenta sociala

revin cu intrebarea -daca o persoana cu handicap a decedat in luna octombrie 2012 sotul supravietuitor mai poate beneficia de ajutoarele alimentare de la ue aferente anului 2012 ? Daca mai stiti si alte facilitati pe care lear putea avea .Este vorba de o persoana care nu are acces la nici o informatie si nimeni nu ii spune nimic. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie urmas copil cu handicap abel abel Va rog sa ma ajutati am un frate cu un certificat de incadrare in grad de handicap constituit in temeiul legii 448/2006 cu grad de handicap accentuat, cod ... (vezi toată discuția)
Ajutor in alimente de la uniunea europeana marianviorel marianviorel Buna seara,as avea rugamintea sa ma lamuriti cu o problema:soacra mea are o pensie de 390 de lei si o pensie dupa sotul ei decedat de 90 de lei,in acest caz ... (vezi toată discuția)
Ajutor social melinaR melinaR buna seara am si eu o nelamurire privind asistenta sociala si ajutorul dat personelor fara venituri din parteaUE adica pachetele venite la primariile din ... (vezi toată discuția)