avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contract drepturi de autor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contract drepturi de autor

Buna ziua,

as avea urmatoarele intrebari:

1. Este posibil ca un angajat al unei societati sa primeasca salariu de la societate si venituri din drepturi de autor de la aceeasi societate? Daca da, ce inseamna asta din punct de vedere al angajatului si al angajatorului?
2. Ce impozite , contributii se achita si in ce praguri?
3. Este posibil ca un angajat al unei societati din Romania sa primeasca salariu de la societatea din Romania si venituri din drepturi de autor de la o societate din strainatate? Care sunt conditiile legale si cum se impoziteaza?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor strainatate GeorgeMari GeorgeMari Ce contributii trebuie sa achite o persona fizica (angajata) pentru un castigurile dintr-un contract pe drepturi de autor cu o firma din stainatate (non-UE) ... (vezi toată discuția)
Legea 168/2013 - diurna deductibila corina_130787 corina_130787 Buna ziua, in legea 168/2013, la pct.4 se precizeaza: articolul 21 alineatul (3) litera b) [b]se abroga[/b]. Aceasta litera se refera la cheltuiala cu ... (vezi toată discuția)
Detasare pe baza formularului a1 nicostaicu nicostaicu Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva referotor la detasarea angajatilor pe baza formularului A1? O firma cu sediul in Romania, detaseaza oameni pe ... (vezi toată discuția)