Am facut plangere la Tribunalul Maramures ca sa oblige biroul de inmarticulari sa pot inmatricula masina fara taxa. Am obtinut si certificatul de grefa pentru numere rosii. Biroul de inmatriculari nu vrea sa-mi elibereze fara o actiune in instanta. Ce pot face acum?
nu am numai termenele pe 30 octombrie 2013 pentru fond.Este bataie de joc? Cine plateste reparatiile pentru un an de zile cat masina sta in parcare? Cel putin vobseaua va trebui refacuta.
Si pe baza a ce sa va dea nre rosii, pe baza faptului ca i.ati dat in judecata ? Asa ii dau si eu in judecata sa.mi dea un milion de euro, priesc termen, scot certificat de grefa si le cer banii.
Solutia dvs e sa faceti o cerere de ordonanta presedintiala princare sa cereti instantei sa oblige serviciul inmatriculari sa va dea nre provizorii pana se judeca procesul.
Vestea proasta e ca probabil veti pierde si procesul si ordonanta
Taxa de poluare
eu_craciun
buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)