avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... pot inmatricula masina fara plata taxei?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

pot inmatricula masina fara plata taxei?

Buna ziua,
pot sa inmatriculez o masina pe baza unui certificat de grefa obtinut in urma deschiderii procesului cu adm. financiara , conform caruia taxa solicitata este ilegala?
Cineva din vestul tarii mi-a trimis un raspuns de genul:
-merg la serviciul inmatriculari si solicit inmatricularea masinii fara plata taxei de prima inmatriculare ( sau cum i-o zice anul acesta )
-deschid proces conform caruia taxa solicitata este ilegala
-serviciul inmatriculari este de acord sa prelungeasca emiterea numerelor rosii ale masinii - conform certificatului de grefa -pana la incheierea procesului !
Este corect?
Astept un raspuns urgent, am in vedere faptul ca s-a solicitat al treilea rand de numere rosii!

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate nr. rosii jacquelline jacquelline Am contestat la sectia de contencios administrativ decizia emisa de DGFP cu privire la taxa de poluare. Din cate am observat pe portalul tribunalului termenele ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara taxa DanielEftimiu DanielEftimiu Am facut plangere la Tribunalul Maramures ca sa oblige biroul de inmarticulari sa pot inmatricula masina fara taxa. Am obtinut si certificatul de grefa pentru ... (vezi toată discuția)
Numere rosii pe perioada procesului de taxa auto vasis2 vasis2 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala ca pe toata perioada solutionarii unei actiuni de recuperare a taxei auto, de la depunerea ... (vezi toată discuția)