buna seara
am doua dosare la o judecatorie,la primul dosar am un termrn in decembrie iar la celalalt in ianuarie 2013 (art.215 ambele)..2 dosare fiindca o persoana a depus plangerea la politia judeteana iar ceilalti la politia municipala,iar dosarele au ajuns la 2 procuroro si asa mai departe......
se poate anexa dosarele ca sa am un singur proces? daca da care este modalitatea?
sa scriu o cerere catre judecatorie si sa l trimit prin fax sau???????
Se poate face conexarea dosarelor, in masura in care acestea au o strinsa legatura intre ele ( fie e vorba de o infractiune continuata cu mai multe acte materiale, fie chiar un concurs de infractiuni)> Vorbiti cu un avocat. Trebuie analizata in concret situatia dosarelor dvs.
au o stransa legatura intre ele,cum am zis am inselat mai multe persoane in acelasi mod,dar au depus plangere in diferite locuri....la primul dosar este deja al treilea termen (au amanat fiindca am fost condamnat in 2011 de catre o alta judecatorie si ca sa analizeze dc este recidiva sau nu)..la al doilea este primul termen
Ce nu inteleg eu este cum de politia judetean a luat un astfel de dosar penal in analiza proprie in loc sa-l trimita la municipala? Politia judeteana nu ar trebui sa lucreze direct cu parchetul de pe langa tribunal? doar intrebam ..
Tratat ca recidivist
pici80
am 5 condamnari(10 luni,1 an 11 luni,2ani,2ani cu supraveghere,2 ani cu supraveghere...) iar la al saselea am primit 1 an 6 luni..asadar au contopit,a ramas ... (vezi toată discuția)
Conexare dosare?
animacikaa
buna
am trei dosare la politia judeteana .........
2 pers au depus plangere la un politist,9 pers la un alt politist..si asa
pot sa cer conexarea dosarelor? ... (vezi toată discuția)