avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tratat ca recidivist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tratat ca recidivist

am 5 condamnari(10 luni,1 an 11 luni,2ani,2ani cu supraveghere,2 ani cu supraveghere...) iar la al saselea am primit 1 an 6 luni..asadar au contopit,a ramas pedeapsa cea mai grea de 2 ani plus un spor de 1 an 6 luni...=3 ani 6 luni.....nu am comis in termenul de incercare...faptele s in concurs
o pedeapsa care ar fi in stare de RECIDIVA...DECI daca comiseam infractiunea (al saselea dosar) in perioada termenului de incercare primeam o condamnare exact ca asa....revocarea de 2 ani+ 1an 6 luni(ce am primit) = 3 ani 6luni
Declar recurs...am sanse pt suspendarea executarii???
stiu ca am multe condamnari,dar de ce n au conexat dosarrele...o persoana a depus plangere la o politie dintr un sat,celalalt la un alt sat,politie municipala,politie judeteana etc...de aceea am atatia dosare.
Metin ca al saselea dosar fara prejudiciu,persoanele vatamate n au nici o pretentie

Alte discuții în legătură

Motivare recurs pici80 pici80 am o condamnare de 3 ani 6 luni..declar recurs..cum sa motivez recursul? sa cer reducerea pedepsei si pot sa cer suspendarea conditionata? (vezi toată discuția)
Contopire sau recidiva? adina2oo6 adina2oo6 daca o persoana este condamnata definitiv 4 ani si 6 luni pentru inselaciune,din care 6 luni sunt considerati spor si fix inainte de a primi sentinta mai ... (vezi toată discuția)
Spor in caz de concurs pici80 pici80 Pedeapsa principală în caz de concurs de infracţiuni săvârşite de persoana fizică În caz de concurs de infracţiuni, se stabileşte pedeapsa pentru ... (vezi toată discuția)