daca o persoana este condamnata definitiv 4 ani si 6 luni pentru inselaciune,din care 6 luni sunt considerati spor si fix inainte de a primi sentinta mai savarseste aceeasi fapta pentru care este in proces pe timpul condamnarii,in cazul in care ar mai primi o condamnare,aceasta s-ar contopi sau s-ar mai adauga un spor?daca nu,ce s-ar putea intampla?
daca a savarsit inainte de pronuntare e concurs..cate dosare are?
eu acum am fost condamnat tot pt inselaciune la 3 ani 6 luni inchisoare..am avut 5 condamnari (10 luni,2 ani,2 ani,1an 10 luni,2 ani cu supraveghere) si in al saselea proces am primit 1 an 6 luni..au contopit si a ramas pedeapsa cea mai grea de 2 ani plus un spor de 6 luni..deci 3 ani 6 luni cu executare
declar recurs
2 condamnari a avut una de 4 ani si una de 4 ani jum si a ramas sa execute pe cea mai grea de 4 ani jum,iar acum e in proces cu a 3-a daca ar fi sa i se dea...da,inainte de pronuntare le-a facut pe toate...
Tratat ca recidivist
pici80
am 5 condamnari(10 luni,1 an 11 luni,2ani,2ani cu supraveghere,2 ani cu supraveghere...) iar la al saselea am primit 1 an 6 luni..asadar au contopit,a ramas ... (vezi toată discuția)