avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... motivare recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

motivare recurs

am o condamnare de 3 ani 6 luni..declar recurs..cum sa motivez recursul? sa cer reducerea pedepsei si pot sa cer suspendarea conditionata?
Cel mai recent răspuns: pici80 , utilizator 11:09, 9 Decembrie 2012
Mergeti la un avocat,se poate cere suspendarea executarii pedepsei daca sunt indeplinite anumite conditii.
care s conditiile?
am un copil de 2 ani 6 luni,am loc de munca(sunt angajat) sotia nu are loc de munca,amlucrat 5 ani cu contract de munca,sunt sub supraveghere(faptele au fost in oncurs)..am primit sentinta de 1an 6 luni si ramas cei 2 ani primite inainte plus un spor de 1an 6 luni,nu e recidiva.....am sanse?
Daca ati comis o infractiune intentionata in interiorul termenului de incercare nu se mai poate acorda suspendarea conditionata.
nu am comis in termenul de incercare...faptele s in concurs..am avut 5 condamnari(1an,2ani,2ani cu supraveghere....) iar la al saselea amprimit 1 an 6 luni..asadar au contopit,a ramas pedeapsa cea mai grea de 2 ani plus un spor de 1 an 6 luni...=3 ani 6 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratat ca recidivist pici80 pici80 am 5 condamnari(10 luni,1 an 11 luni,2ani,2ani cu supraveghere,2 ani cu supraveghere...) iar la al saselea am primit 1 an 6 luni..asadar au contopit,a ramas ... (vezi toată discuția)
Contopire sau recidiva? adina2oo6 adina2oo6 daca o persoana este condamnata definitiv 4 ani si 6 luni pentru inselaciune,din care 6 luni sunt considerati spor si fix inainte de a primi sentinta mai ... (vezi toată discuția)
patru dosare penale - contopire pedepse, posibilitate eliberare conditionata maneageorge99 maneageorge99 Buna ziua !Am ispasit 2 ani dintr-o pedeapsa cu executare de 4 ani si m-am eliberat conditionat in iarna anului 1998. In anul 2000 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)