avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu

Am lucrat 7 luni la un restaurant si am cerut concediu si mi-a dat dor 5 zile de concediu.Dar dupa concediu nu mai m-am dus la munca si au zis ca nu imi platesc concediu:sorry:Ce as putea face sa imi iau bani pe concediu..? :((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:36, 26 Noiembrie 2012
Sa depuneti o sesizare la ITM si/sau sa promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi mai recuperez salariul? georgeta69 georgeta69 buna ziua, cum pot sa imi mai recuperez salariul din luna feb. [eu am lucrat pana la data de 7 mar.] de la o patroana care ma tot amana cu vorba si care in ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)
Preaviz de 15 zile L.Marian L.Marian Buna ziua . Am facut cerere de preaviz de pe 21 Martie pina azi iar azi mi sa spus ca nu credea ca voi pleca si nu mia inregistrat cererea si sa fac alta ... (vezi toată discuția)