avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autovehicol
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autovehicol

Am un autoturism imatriculat in alt judet decat cel in care am resedinta si va rog sa-mi spuneti daca pot sa-l radiez in localitatea de resedinta si ce ar presupune aceasta ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:36, 27 Noiembrie 2012
Daca dvs sunteti proprietarul auto si v-ati mutat domiciliul in alta localitatea,atunci doar radiati din evidenta fiscala a vechiului domiciliu dupa care inregistrati auto la autoritatea fiscala responsabila noului domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto de la admin.financiara maneas maneas Buna ziua si la multi ani!Am nevoie de un sfat privitor la radierea unui autoturism de la Fisc.Pina in 2002 am locuit in Ploiesti,dupa care am vindut ... (vezi toată discuția)
Taxa auto mihaimisu mihaimisu Buna ziua, Am si eu o nelamurire si anume, am cumparat un autoturism prin 2002 pe care nu l-am imatriculat pe numele meu (luat in evidenta la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Transfer de proprietate pentru autoturism sucice sucice As dori sa aflu daca o persoana, cetatean roman si strain cu domiciliul in strainatate poate cumpara un autoturism inmatriculat ca sa-l aiba in Romania si de ... (vezi toată discuția)