avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea 18 / 1991
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea 18 / 1991

Am cumparat o parcela cu vita de vie si cand m-am dus sa o intabulez la cadastru mi s-a spus ca nr de parcela este trecuta gresit . Am consultat titlu de proprietate a celui ce mi-a vandut si era cel inscris pe contractul de vanzare - cumparare. Am solicitat primariei o adeverinta ca nr de parcela inscris in titltu este gresit si mi-a dat o adeverinta cu nr. corect . Precizez ca amplasamentul parcelei nu se schimba , dar este gresit trecut nr. parcelei . Intrebarea este cum pot indrepta aceasta greseala pentru ca cei de la primarie ma trimit la instanta de judecata .
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 22:11, 26 Noiembrie 2012
Stimata Doamna,

In acest caz se impune interventia unei actiuni in instanta, respectiv o cerere de rectificare a cartii funciare.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.incercand sa fac o documentatie cadastrala, s-a descoperit ... AndreiEdy AndreiEdy buna ziua.incercand sa fac o documentatie cadastrala, s-a descoperit ca nr meu de parcela este inscris si in alt titlu de proprietate. Tot acum am descoperit ... (vezi toată discuția)