avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract montare centrala termica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract montare centrala termica

Buna ziua,
de curand m-am decis sa renunt la sistemul central de incalzire termica si mi-am montat o centrala termica cu o firma locala. Desi ne-am inteles verbal, si nu contractual, la un termen de predare a lucrarii si la o anumita suma de bani, "dl. inginer" m-a lungit cu inca 45 de zile peste termenul de predare al lucrarii si imi mai cere si bani in plus pentru ca au fost materialele mai scumpe decat credea el, cica. Ce as putea sa fac in conditiile in care am chitante pe sumele platite, fara facturi, catre firma care a montat centrala dar nu am contract si "dl. inginer" refuza sa-mi dea actele de la centrala pana nu-i achit diferenta de bani?
Cel mai recent răspuns: makavelli , utilizator 16:55, 27 Noiembrie 2012
Dl inginer este reprezentantul firmei locale?
Solicitati oficial firmei sa incheie contract pentru montare CT iar la finalul montarii sa elibereze garantia lucrarii
Daca nu se incheie contract prestari servicii montaj CT si nu se elibereaza garantie pentru lucrare,formulati plangere la politie
Multumesc pentru raspuns:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un domn a venit și a montat la centrala un termostat, iar în ... Andreea250685666 Andreea250685666 Un domn a venit și a montat la centrala un termostat, iar în urma montării a ars 2 piese la centrala care au costat foarte mult! Doar ca domul nu numai ca ... (vezi toată discuția)
De când mi-am instalat centrala termică de apartament, reviziile care se fac din doi în doi ani au fost... doar pe hârtie. as vrea să mă lămuresc: în ce constă cu adevărat acea revizie? Unneinformat Unneinformat Buna ziua. De cand mi-am instalat centrala termica de apartament, reviziile care se fac din doi in doi ani au fost... doar pe hartie. Adica, se uitau cand a ... (vezi toată discuția)
Modificari legislative privind montarea unei centrale termice de apartament sandututui sandututui As vrea sa stiu daca pentru montarea unei centrale termice de apartament, mai este nevoie de semnaturile vecinilor si in ce conditii? Multumesc! (vezi toată discuția)