avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ASIGURARI SANATATE PERSOANE FARA VENIT
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ASIGURARI SANATATE PERSOANE FARA VENIT

am si eu o intrebare..daca o persoana va urma sa fie asigurat la casmb, incadrat in persoana fara venit, poate sa fie pus sa plateasca din urma lunile in care nu a fost deloc asigurat?? o sa fie pus sa plateasca si pentru perioada de dinainte in care nu a fost asigurata (facultatea a terminat/o in iulie..s.ar putea sa o puna sa plateasca lunile -aug,sept,oct,noi) in conditiile in care in decembrie va figura asigurata??
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:53, 29 Mai 2013
Cum se poate sa platesti in situatia in care esti fara venit?? Nu se poate face ceva - nu exista vreo petitie de semnat pentru sustinerea absurditatii acestei impuneri? :((
De remarcat ca legea spune sa platesti, chiar daca nu ai venit, dar nu spune de unde sa iei banii (!?).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de sanatate obligatorie... ContSters277959 ContSters277959 Buna seara, Sotul meu(cetatean non-UE) nu si-a platit asigurarea e sanatate obligatorie de la sfarsitul anului 2008.A lucrat la cateva firme,dar doar ... (vezi toată discuția)
Neplata asigurarii de sanatate AdinaMacovei AdinaMacovei Buna ziua! Eu nu mi-am platit asigurarea de sanatate de 2 ani de zile si nici nu am fost inregistrata la nicio casa de sanatate din Romania in acest timp. ... (vezi toată discuția)
Calitate asigurat anushk_hea anushk_hea /Unde in lege este mentionat ca pentru a fi asigurat trebuie sa fi cotizat in ultimii 5 ani continuu? (95/2006 cu actualizare in 2015) (vezi toată discuția)