avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... STUDENTIA SI BURSELE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

STUDENTIA SI BURSELE

Sunt studenta la UTCB, an 2. In urma participarii la un concurs de mecanica am obtinut bursa de performanta fiind pe locul 2. In acelasi timp, am note foarte bune la facultate fiind eligibila pentru bursa de merit. As dori sa stiu daca le pot lua pe amandoua, tinand cont ca nu depind una de alta. Exista vreo lege publicata in Monitorul Oficial care spune ca un student are dreptul la o singura bursa (de valoare cea mai mare) chiar daca el este eligibil pentru mai multe????? De exemplu un student care merge la concursuri de performanta si castiga premiu, e pe locul 3 in anul universitar si are o stare sociala minima ar trebui sa beneficieze de 3 burse: performanta, merit si sociala; toate aceste burse nefiind dependente una de alta.

Astept un raspuns
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Bursa de performanta si bursa de merit lorelena1306 lorelena1306 Sunt studenta la UTCB, an 2. In urma participarii la un concurs de mecanica am obtinut bursa de performanta fiind pe locul 2. In acelasi timp, am note foarte ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie redactat un memoriu? julyane19 julyane19 una seara, Sunt masteranda in anul II, la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti. De curand, am obtinut o [b]bursa de performanta ... (vezi toată discuția)
Dilema burselor de excelență olimpică kraul007 kraul007 Bună ziua! Sunt elev de liceu și am fost premiat, alături de colegii mei de echipă, cu premiul întâi la secțiunea la care am participat în cadrul ... (vezi toată discuția)