avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... admitere scoala politie cu antecedente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

admitere scoala politie cu antecedente

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot participa la concursul de admitere in scolile MAI in cazul in care am fost condamnat pentru o infractiune iar acum ulterior, am fost reabilitat de instanta.

am vazut ca pe site la conditii si criterii de recrutare specifice scrie: să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea ;


la ce se refera expresia "cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea ;" ?

O zi placuta
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:21, 30 Noiembrie 2012
In acest caz reabilitarea nu va ajuta.
Nu a sa va accepte dosarul dar puteti incerca.
Va multumesc pentru raspuns. Dar in ce caz se aplica reabilitarea? Cui ar trebui sa ma adresez mai exact cu aceasta intrebare ? Stima.
~ Conținut șters la cerere ~
La politie se verifica fisa operativa de cazier si nu cazierul acela pe care il stiti dvs.

Din acest motiv va avea probleme.
Am inteles domnilor toate aceste aspecte, dar intreb, daca am fost reabilitat, si daca in conditiile de recrutare se specifica "cu exceptia situaţiei în care a intervenit reabilitarea", va intreb, pot participa?

Alte discuții în legătură

Ce sanse de castig ale procesului am ? ruller ruller Buna ziua, este vorba de conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a fi admis in doua institutii de stat diferite: [b]1. Administratia ... (vezi toată discuția)
Nu siu ce sa fac aurel71 aurel71 in 1993 am fost condamnat cu suspendare la 3 ani acum vreau sa-mi fac dosar pentru a da la politie a-s vrea sa stiu daca imi va aparea chiar daca in cazierul ... (vezi toată discuția)
Caz de nedemnitate alexxmarginean alexxmarginean Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am fost condamnat pt savarsirea infractiunii de vatamare corporala grava, mi-a trecut termenul de incercare prin ... (vezi toată discuția)