avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INCETARE CIM SI TRANSMITEREA LUI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INCETARE CIM SI TRANSMITEREA LUI

Unu salariat doreste incetarea cim cu data de 01.12.2012
pot transmite revisalul in date de 29.11.2012 cu precizarea ca incetarea are loc cu data de 01.12.2012
Cel mai recent răspuns: vyolleta , utilizator 19:46, 27 Noiembrie 2012
Incetarea CIM se poate anunta cel tarziu la data la care isi face efectul. Deci se poate anunta cu o zi inainte.
Va multumesc!
Eram ingrijorata tinand cont de faptul ca la mijloc sunt 2 zile nelucratoare,30 si 1!
Dar daca se poate transmite pe data de 29 este perfect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea suspendarii cim vyolleta vyolleta Un salariat care a fost in cci,doreste reintoarcerea la serviciu cu data de 01.12.2012,cu precizarea ca suspendarea contractului este facuta pana pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare incetarea cim si transmiteres revisal elena_1895 elena_1895 Buna ziua, Am un salariat care si-a dat demisia si incepand cu 1 decembrie 2012 nu mai este salariatul intreprinderii. E corect sa fac decizia de incetarea ... (vezi toată discuția)
Angajare incepand cu data de 01.01.2012 kittycriss kittycriss Buna. Am si eu o intrebare. Trebuie sa fac o angajare incepand cu data de 01.01.2012. revisalul trebuie sa-l transmit cu o zi inainte de inceperea activitatii ... (vezi toată discuția)