avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum obtii un cod de TVA in Bulgaria pentru o firma din ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum obtii un cod de TVA in Bulgaria pentru o firma din Romania

Buna seara

O firma cu capital roman si sediu in Romania care presteaza servicii impozabile in Bulgaria trebuie sa se inregistreze in scopuri in TVA in Bulgaria. Am inteles ca se poate obtine CIF-ul direct de la noi , de la Anaf. Stie cineva ce acte imi trebuie sau care este procedura ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 14:33, 30 Noiembrie 2012
La fiecare administratie financiara, atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice exista un serviciu de asistenta contribuabili. Mergeti acolo si va raspund dansii caci pana la urma tot de ei depindeti.
Ma gandeam ca poate s-a mai intalnit cineva cu aceasta situatie si ma poate ajuta cu cateva indicatii..
In bulgaria trebuie sa te inregistrezi la ONRC ul lor sa ti dea un cod de tva.
Doar in Romania merge fara inregistrare ( ti se da cod de la fisc daca nu ai sediul in romania)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor de tva, roi rianovich rianovich Am un PFA neplatitor de TVA cu impozitare normala (nu norma de venit). Doresc sa fac facturi catre o firma din EU pe consultanta. Este obligatoriu sa am ... (vezi toată discuția)
Cif danielandrei danielandrei cui si cif aceasi lucru? sau cui era inainte de 2007 si acum e valabila numai denumirea de cif? Ce lege a reglementat asta? (vezi toată discuția)
Regimul tva la facturile externe intracomunitare alexj alexj SC [b]neplatitoare de TVA[/b] in Romania, [b]inregistrata in ROI in scopuri TVA[/b] doreste sa stie cum se emit facturi externe pentru prestari servicii ... (vezi toată discuția)