avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... denuntare calomnioasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

denuntare calomnioasa

am avut proces penal pentru o declaratie mincinoasa din anul 2009 am fost tot la declarati plus procesul ma terminat pshihic am dormit numai cu somnifere plus operata de fiere stres si multe altele fiica mea a facut nodul la tiroida am dreptul sai fac plingere pt calomnie si sai cer daune morale am fost achitata in baza acestei legi baza art.11 pct.2 lit. a Cod procedură penală raportat la art. 10 lit. d Cod procedură penală achită pe inculpata .......deci am fost stresata plus ca am pierdut multe din caza asta bani si contracte de lucru multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:03, 28 Noiembrie 2012
Am luat act de consecintele judecarii litigiului in care ati fost implicata.
Concret care este intrebarea dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face plangere ministerului de interne si justitiei ? gemi gemi buna seara am fost invinuita si inculpata in trun dosar penal art 215 din anul 2009 pina in 2011 la politie si din 2011 parchet si tribunal am fost achitata ... (vezi toată discuția)
Daune morale GFM GFM În condiţiile în care am fost acuzat de tulburare de posesie, faptă prevăzută de art. 220 alin. 1, C.P, s-a dat NUP, mai mult, am anulat în instanţă ... (vezi toată discuția)
Proces daune morale fara martori fldan fldan Speta: X (un mare procesoman) depune impotriva lui Y plangeri repetate si mincionase la Politie, primarie, etc. Aceste plangeri contin cuvinte jignitoare la ... (vezi toată discuția)