avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Urgent - schimbare carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Urgent - schimbare carte de identitate

buna ziua sunt Marian, preschimbarea unui buletin pentru k am nevoie urgent de informatii :">
mamei mele ia expirat buletunu :"> am facut doarul cu toate foile iar cand mam dus la politie sami dea ANEXA 12, nu au vrut sa-mi dea pe motiv cca trebuie acceptul fostului sot care ete plecat in Suedia cu toate ca atunci cand mama a cumparat casa era despartita dar nu avea sentinta de divort iar in sentinta scri negru pe alb ca el a parasit domiciliu
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:35, 28 Noiembrie 2012
daca este divortata scrie in decizie. Decizia trebuie legalizata ca sa poata fi luata in considerare.
am fot cu sentinta la politie nelegalizata, dar acelasi raspuns , mi sa spus k trebuie sami trimita din suedia o procura
da de ce nu stiu
Reformulati, daca doriti un raspuns.

Scrieti:
- cine trebuie sa isi schimbe cartea de identitate, si mama si dvs.?
- cine da declaratia de luare in spatiu si pentru cine - ati scris ca ati cerut Anexa 12 care este declaratia proprietarului de luare in spatiu
- cand s-a cumparat apartamentul, mama era despartita in sensul ca tata nu mai era acasa (deci nu divortase la judecatorie) sau divortase dar inca nu isi schimbase numele?
Eventual si cine e in Suedia, mama sau tata... ori ati incalcit mesajul rau de tot ori trebuie sa imi mai fac o cafea :)
Mama vrea sai schimbe buletinul nu eu
Cand a cumparat casa era destartita dar inca nu avea sentinta de divort, apoi a obtinut sentinta
Fostu sot este in Suedia,iar cei de la politie au cerut procura de la fostul sot pentru luare in spatiu cu toate ca in sentinta crie clar ca el a parasit domiciliul.
Nu conteaza ca a parasit domiciliul daca apartamentul a fost cumparat in timpul casatoriei.

Ceva nu se leaga in ce spuneti. Mama ar avea nevoie de declaratia tatalui doar daca ar fi bunul dumnealui propriu - dvs. spuneti ca a cumparat-o dumneaei dupa ce s-au ''despartit'', deci ar putea fi bun comun daca l-a cumparat cand in acte era inca maritata.

Insa nici daca ar fi bun comun, deci apartament cumparat in timpul casatoriei si nu este facut partajul, nu ar avea nevoie de acordul dumnealui.

Mai spuneti:
- care este data incheierii contractului de vanzare-cumparare a locuintei?
- cine este trecut la Cumparator in contract?
- care este data pronuntarii sentintei?

Alte discuții în legătură

Bună ziua acum 3 ani in urma am divorțat si am ramas cu numele ... Mihaela Arustei Mihaela Arustei Bună ziua acum 3 ani in urma am divorțat si am ramas cu numele fostului soț.El nu este de acord sa ai port numele si nu are cine să mă ajute să îmi ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu - viza de resedinta enache81 enache81 buna ziua ! va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri sau sfaturi cat mai repede cu putinta ..eu am buletin de provincie iar sotia buletin ... (vezi toată discuția)