avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... E reclama mincinoasa?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

E reclama mincinoasa?

Nelămurire. Am dat de un text pe un site de socializare care suna în felul următor : " Ne dai like şi share , îţi dăm un stick de 32 gb în fiecare zi , GRATIS ! (...) " . ªi un domn a replicat spunând : "Stiti ca pot sa va dau in judecata daca nu imi dati un stick in fiecare zi? In cazul in care eu dau like + share, voi sunteti obligati sa-mi dati un stick in fiecare zi. Eu zic sa va alegeti mai bine cuvintele data viitoare. " .
Pentru ce îl poate da în judecată?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:45, 28 Noiembrie 2012
Pentru reclama mincinoasa. Se poate sesiza Oficiul Pentru Protectia Consumatorului si aceasta va aplica ca si sanctiune, o amenda.
Buna seara!

EDITAT titlul, devenita offtopic observatia.

Am vazut si eu textul. Ma gandesc ca totusi exista un Regulament pe care nu s-a obosit nimeni sa-l citeasca. Se poate organiza o extragere zilnica. Din context se intelege ca se acorda zilnic...dar...nu e chiar asa.

Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2013
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ip-ul proba valida sau nu in instanta? romanas romanas fiecare pc care e utilizat pe net are un IP...router..proxy..Avand in vedere ca toate retelele de inet sunt supraterane (cabluri peste blocuri din scara in ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)
Inregistrare video maria80 maria80 Buna ziua. Intrucat atat cei 2 martorii cat si inculpatul au declarat fapte care nu sunt adevarate ,iar singura mea dovada ptr a contazice declaratiile lor ... (vezi toată discuția)