avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare ANAF

O organizatie sindicala are venituri doar din contributiile membrilor si din dobanzi aferente depozitelor bancare, iar cheltuielile sunt constituite din ajutoare (de deces si financiare pentru tratarea unor boli) acordate membrilor de sindicat si din cadouri acordate cu ocazia unor sarbatori. Este necesara inregistrarea acestei organizatii sindicale la ANAF si obtinerea unui cod de identificare fiscala? Mentionam ca organizatia nu are salariati si nici alte obligatii declarative si este inregistrata la judecatoria pe raza careia are sediul social societatea ai carei salariati sunt membrii acestui sindicat.Vireaza lunar cotizatie la federatia de care apartine.Trebuie facute inregistrari contabile:">Sunt noua in acest domeniu
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:49, 28 Noiembrie 2012
Da, este necesara inregistrarea fiscala, veti primi cod de identificare fiscala.
cititi aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pentru bonuri cadou geannynne geannynne Buna ziua. Sunt si eu angajat la o mare companie (multinationala sa putea sa spun) si cu ocazia sarbatorilor de Paste am primit si noi angajatii 3 bonuri cadou ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate lamuri, se impoziteaza tichetele cadou? danielaM1975 danielaM1975 Sunt institutor la o scoala din sect. 3. De sarbatori am primit 14 bonuri cadou in valoare totala de 7 mil., emise de Lic. Decebal. Nu stiu din care motiv am ... (vezi toată discuția)
1 iunie ziua copilului prime ilinca13 ilinca13 BUNA ZIUA. Am si eu o intrebare? Firma poate da de 1 iunie prime angajatilor care au copii? (vezi toată discuția)