Va multumesc! Am gasit ce cautam. Sper ca nu sunt prea insistent, asi mai avea o mare problema de rezolvat. Dvs. sunteti avocat si intelegeti legile mai bine ca mine. Am un SRL cu care am desfasurat activitati de discoteca pana in februarie 2009, iar apoi nu am mai avut activitate deloc, iar la inceputul lui 2010 am suspendat activitatea la ONRC. Insa am fos obligat sa platesc impozit forfetar pe care l-am si platit pana la urma. Intrebarea mea ar fi: nu trebuia sa fiu scutit de plata impozitului forfetar? Deoarece OUG 34/2009 prevede la art. 32. - Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 927 din 23 decembrie 2003, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
1. Articolul 18 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Impozit minim
Art. 18. - (1) Contribuabilii care desfasoara activitati de natura barurilor de noapte, cluburilor de noapte, discotecilor, cazinourilor sau pariurilor sportive, inclusiv persoanele juridice care realizeaza aceste venituri in baza unui contract de asociere, si in cazul carora impozitul pe profit datorat pentru activitatile prevazute in acest articol este mai mic decat 5% din veniturile respective sunt obligati la plata unui impozit de 5% aplicat acestor venituri inregistrate. .....(2) Contribuabilii, cu exceptia celor prevazuti la alin. (1), la art. 13 lit. c)-e), art. 15 si 38, in cazul carora impozitul pe profit este mai mic decat suma impozitului minim pentru transa de venituri totale corespunzatoare, prevazute la alin. (3), sunt obligati la plata impozitului la nivelul acestei sume. Am mai pus acest subiect pe forum dar nu am primit nici un raspuns si de aceea va intreb pe dvs. Daca este asa pot sa-mi cer banii inapoi? Va multumesc mult daca imi dati un raspuns!