avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de munca pentru scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de munca pentru scoala

Buna, trebuie sa duc o adeverinta de la munca pentru a imi motiva absentele la scoala( postliceala) insa sunt PFA si nu stiu exact ce date ar trebui sa contina adeverinta. Exista formulare speciale pentru asta? Si in afara de acest lucru aceasta adeverinta se depune undeva sau se pastreaza la scoala doar pentru motivarea absentelor? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna, trebuie sa duc o adeverinta de la munca pentru a imi motiva ... Deddy1 Deddy1 Buna, trebuie sa duc o adeverinta de la munca pentru a imi motiva absentele nu stiu exact ce date ar trebui sa contina adeverinta. Exista formulare speciale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mi s-a cerut de la școala (postliceala) o adeverința ... Dianabob2 Dianabob2 Buna ziua! Mi s-a cerut de la școala (postliceala) o adeverința de la munca pentru motivarea absențelor, îmi poate spune cineva ce ar trebui sa conțină ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie de intretinere adela01 adela01 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti intr-o problema pe care o am. Un angajat al firmei plateste pensie de intretinere copilului major, care a terminat liceul anul ... (vezi toată discuția)