avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Mi s-a cerut de la școala (postliceala) o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Mi s-a cerut de la școala (postliceala) o adeverința ...

Buna ziua! Mi s-a cerut de la școala (postliceala) o adeverința de la munca pentru motivarea absențelor, îmi poate spune cineva ce ar trebui sa conțină mai exact?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:53, 22 Ianuarie 2025
TRebuie mentionat ca sunteti angajat si in perioada de la ....pana la .. ati fot prezent la locul de munca.
TRebuie mentionat ca sunteti angajat si in perioada de la ....pana la .. ati fot prezent la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de munca pentru scoala biancaWWW biancaWWW Buna, trebuie sa duc o adeverinta de la munca pentru a imi motiva absentele la scoala( postliceala) insa sunt PFA si nu stiu exact ce date ar trebui sa contina ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie de intretinere adela01 adela01 Buna ziua Va rog sa ma lamuriti intr-o problema pe care o am. Un angajat al firmei plateste pensie de intretinere copilului major, care a terminat liceul anul ... (vezi toată discuția)
Buna, trebuie sa duc o adeverinta de la munca pentru a imi motiva ... Deddy1 Deddy1 Buna, trebuie sa duc o adeverinta de la munca pentru a imi motiva absentele nu stiu exact ce date ar trebui sa contina adeverinta. Exista formulare speciale ... (vezi toată discuția)