avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Reinoire parc auto - fonduri/finantari europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Reinoire parc auto - fonduri/finantari europene

Buna,
Poate sa ma ajute cinvea daca exista fonduri/finantari europene in cazul in care o firma va reinoi parcul auto, adica va schimba vehciulele de la euro 3 la euro 5?
Multumesc,
H.,
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 17:03, 29 Noiembrie 2012
Care este domeniul de activitate al firmei,care este destinatia mijloacelor de transport?
Transport intern si international de marfuri.
Multumesc
In 2013 se va redeschide Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata unde se pot Achiziţiona mijloace de transport marfă şi mijloace de transport care să se încadreze în subgrupa 2.3.2.1.4. din Hotărârea Guvernului nr. 2139/2004 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea şi duratele normale de funcţionare a mijloacelor fixe, cu modificările şi completările ulterioare, pentru activităţile specifice activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă şi aflate în legătură directa sau complementară cu activităţile codului CAEN pe care se accesează Programul.
Suma este de 100000 lei, cred ca nu este suficienta pentru un intreg parc auto.
Multumesc pentru raspuns.
Puteti sa imi spuneti unde gasesc mai multe informatii legat de subiect.
H.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunt important - incepand cu data de 20.06.2012,ora 10.00 incepe inscrierea pentru programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata Daniela Bolog Daniela Bolog Prin Decizia Presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii nr. 147/04.05.2012, publicata in ... (vezi toată discuția)
Fonduri u.e. - covrigarie Aleex123 Aleex123 Buna seara , am citit ceva despre aceste fonduri europene si se zice ceva si despre un CREDIT ..... in cazul meu daca sunt student ... am 24 de ani ... nu am ... (vezi toată discuția)
Profit reinvestit me.elena me.elena Buna ziua La o societate de transport marfa care in perioada 01.07.2014-31.12.2014 a inregistat un profit brut in valoare de 159.000 lei se considera profit ... (vezi toată discuția)